Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Загальні інвестиції Volkswagen Group в зарядну інфраструктуру для електрокарів складуть 250 мільйонів євро.
07.06.2019
Світ Фольксваген

Загальні інвестиції Volkswagen Group в зарядну інфраструктуру для електрокарів складуть 250 мільйонів євро.

Volkswagen Group подвоює свої зусилля в галузі розвитку зарядної інфраструктури. Як говориться в офіційній заяві прес-служби концерну, до 2025 року на території Європи встановлять 36 тисяч зарядних станцій, з них 11 тисяч під брендом Volkswagen. В цілому Volkswagen інвестує в європейську мережу близько 250 мільйонів євро. Послуги зарядки будуть надаватися в рамках фірмової мережі зарядок Elli (Electric Life) і сервісу We Charge.

oi

За оцінками Volkswagen, в майбутньому 70% власників електрокарів будуть заряджати автомобілі вдома або на роботі. Починаючи з 2020 року, таку можливість їм забезпечить Elli, запропонувавши мережу громадських зарядних станцій. На своїх заводах в Німеччині Volkswagen планує встановити близько 4000 точок, якими зможуть користуватися, в тому числі не співробітники компанії. У свою чергу сервіс We Charge забезпечить доступ більш ніж до 100 тисяч зарядок по всій Європі, а в середньостроковій перспективі їх чисельність зросте до 150 тисяч.

До 2020 року в рамках спільного проекту BMW, Daimler, Ford і Volkswagen - Ionity - буде встановлено 400 станцій швидкої зарядки і до 2400 точок зарядки на основних маршрутах та на автомагістралях по всій Європі. Крім того, в кінці червня концерн відкриє 28 станцій швидкої зарядки в Вольфсбурзі, де располjожена штаб-квартира Volkswagen Group. Вони стануть подарунком місту на 80-річчя.

8 травня Volkswagen відкрив прийом попередніх замовлень на хетчбек ID.3 і вже через тиждень були заброньовані більше половини від 30 тисяч доступних для бронювання автомобілів. На додаток до автомобіля власник отримає бонус - можливість протягом року заряджати електрокар на всіх громадських зарядних станціях, підключених до додатка Volkswagen, але не більш як 2000 кВт • год.

Volkswagen ID. First Edition укомплектований батареєю ємністю 58 кВт • ч, що забезпечує запас ходу 420 км по циклу WLTP. Надалі будуть доступні версії з батареями на 45 кВт • ч і 77 кВт • год, запас ходу складе 330 і 550 км відповідно.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.