Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Шукаєте автомобіль своєї мрії від Volkswagen? Тоді ви потрапили в потрібне місце - офіційний дилерський центр Volkswagen. Оберіть собі новий автомобіль серед доступних на нашому онлайн-складі або сконфігуруйте потрібну модель.

  1. Новини
  2. Новий Touareg. Премʼєрні видання
23.10.2023
Новини від Volkswagen

Новий Touareg. Премʼєрні видання

Одного погляду достатньо, щоб зрозуміти: це преміальний кросовер із характером. Touareg втілює не лише симбіоз вишуканого дизайну та розкішного обладнання, але також вражає своєю практичністю, яку ви полюбите.

апро


Image

Якщо компроміси Вам не властиві


R-Line Platinum
3.0 V6 TDI 286 к.с.  
Від 3 015 375 грн.


+ Адаптивна пневматична підвіска із автоматичним регулювання висоти та повнокероване шасі
+ Бездротовий AppConnect: Apple CarPlay/AndroidAuto
+ Комфортне закриття дверей із доводчиками
+ Innovision Cockpit, Heap-Up дисплей із проекцією на лобове скло
+ Легкосплавні диски "Braga" R20
+ Аудіосистема “Dynaudio Consequence”
+ Система нічного бачення Night vision
+ Підсвітка салону Ambiente (дворівнева, 30 кольорів)
+ Адаптивний круїз-контроль
+ Паркувальний асистент "Park Assist", парк-пілот спереду та ззаду, камера заднього виду "Rear View"
+ Передня матрична LED оптика HD та задня LED із динамічними покажчиками поворотів
+ Передні сидіння ergoComfort із функцією масажу та активною кліматизацією
+ Шкіряний салон Varenna ErgoComfort, обігрів передніх та задніх бокових сидінь
+ Black Style R-Line Екстер’єр
+ Пакет "Easy Open" з функцією Safe
+ Сигналізація
+ Обігрів лобового скла та керма

Плюси, які завжди на Вашому боці


R-Line Platinum+
3.0 V6 TDI 286 к.с.
3.0 V6 TFSI 340 к.с.
Від 2 997 100 грн.


+ Шкіряний салон Puglia ErgoComfort, обігрів передніх та задніх бокових сидінь
+ Легкосплавні диски "Leeds" R21
+ Клімат-контроль чотирьохзонний Air Care Climatronic
+ Розширений пакет асистентів водія (система допомоги руху в заторах, Travel Assist, Асистент проїзду перехресть, Pre Crash, Emergency Assist)
+ Адаптивна пневматична підвіска із автоматичним регулювання висоти та повнокероване шасі
+ Бездротовий AppConnect: Apple CarPlay/AndroidAuto
+ Комфортне закриття дверей із доводчиками
+ Innovision Cockpit, Heap-Up дисплей із проекцією на лобове скло
+ Аудіосистема “Dynaudio Consequence”
+ Система нічного бачення Night vision
+ Підсвітка салону Ambiente (дворівнева, 30 кольорів)
+ Адаптивний круїз-контроль
+ Паркувальний асистент "Park Assist", парк-пілот спереду та ззаду, камера заднього виду "Rear View"
+ Передня матрична LED оптика HD та задня LED із динамічними покажчиками поворотів
+ Передні сидіння ergoComfort із функцією масажу та активною кліматизацією
+ Black Style R-Line Екстер’єр
+ Пакет "Easy Open" з функцією Safe
+ Сигналізація
+ Обігрів лобового скла та керма

Image

Ключові моменти Нового Touareg

Екстерʼєр
 
Впевненість ззовні

Новий Touareg - позашляховик, який відповідає високим вимогам і демонструє це завдяки яскравому, витонченому дизайну. Виразна передня частина з помітними повітрозабірниками та потужна задня частина підкреслюють спортивний вигляд Touareg. Його збалансовані пропорції підкреслюють його елегантність та його розмір, що робить його найзручнішим транспортом для подорожей.

Image
Image

Матрична оптика HD
 
Світло там, де це дійсно потрібно

Матричні фари HD не лише забезпечують кращу видимість уночі, але й асистують під час водіння. Для кожної фари використовується понад 19 000 світлодіодів із індивідуальним керуванням.

Це означає, що новий Volkswagen Touareg може проектувати розмітку на дорогу, коли ввімкнене дальнє світло. Завдяки цьому Вам буде легше проїжджати через вузькі будівельні зони на автомагістралі або залишатися у смузі руху. Матричні фари HD також покращують функцію Dynamic Light Assist. Це означає, що інших учасників дорожнього руху та дорожні знаки можна сильніше приховати від Вашого власного дальнього світла. Приємний бонус: коли Ви вмикаєте запалення або паркуєте свій автомобіль, матричні фари HD забезпечуватимуть особливу світлову анімацію.

Image
Image

Інтерʼєр
 
Місце, де приходить насолода від життя

Будь-хто, хто сідає в Touareg, одразу помічає: стиль посідає не останнє місце в цьому салоні. Елегантний подвійний шов тепер проходить від панелі приладів до дверних поручнів. У лініях обладнання Elegance та R-Line вишукані акценти встановлюють декоративні планки з алюмінію або деревини з відкритими порами, і які обшиті світловими смугами. Високоякісні, гармонійно поєднані матеріали одразу створюють атмосферу гарного настрою.

Шкіряне оздоблення
 
Стильний шкіряний look
Для Вашого Touareg доступні два додаткові пакети оздоблення високоякісною шкірою: Puglia та Varenna.

Puglia
Шкіряний пакет Puglia включає надання забарвлення шкіри завдяки екстракту оливкового листя, що надає інтер'єру виняткової елегантності та тактильного відчуття. Защипки Ceramique та строчка з контрастними швами в зоні плечей і на внутрішній стороні карти дверей надають сидінням особливого шарму.

Varenna
У шкіряному салоні Varenna сидіння виконані у ромбоподібному візерунку та доступні в різних кольорах, наприклад, коричневому (Florence), середньо-коричневому (Raven), бежевому (Atacama) і світло-сірому (Mistral).

Image
Image

Атмосферна підсвітка

 
Ваш настрій - ваше освітлення

Touareg має підсвітку на борту навіть в базовій комплектації. Додаткове біле внутрішнє освітлення створює приємну атмосферу. Але в якості опції доступне внутрішнє освітлення із 30-ма різними кольорами. При цьому нижня і верхня зони інтер'єру можуть бути незалежно висвітлені різними кольорами. Якщо встановлено два різні кольори, основний колір також налаштовується для дисплеїв. Це дозволяє створювати дуже різні сценарії освітлення залежно від Вашого настрою.

Сидіння ergoComfort
 
18 способів перепочити.

Ви завжди будете подорожувати комфортно у сидіннях ergoComfort, незалежно від того, відправляєтесь Ви у близьку чи далеку подорож по звивистих дорогах чи автомагістралях. Ви можете налаштувати сидіння безпосередньо до статури водія та пасажира спереду, адже сидіння регулюються у 18 положеннях. Поперекова підтримка з електроприводом допомагає зняти навантаження з м'язів спини. Сидіння також оснащені системою вентиляцією для того, щоб Ви могли подорожувати з комфортом.

Функція масажу пропонує вісім різних програм, які допомагають зняти напругу з м'язів спини, привести в тонус та укріпити їх. Масаж з ударами, «перекочування» та розслаблюючий масаж - вибір за Вами. Кожна поїздка в таких сидіннях буде нагадувати сеанс у спа-салоні.

Image
Image

Панорамний дах
 
Великі розміри для чудових вражень

Панорамний підйомно-зсувний дах дарує надзвичайне відчуття простору та наповнює салон Touareg світлом. Свіже повітря, чисте небо та відчуття безмежної свободи - тільки натисніть кнопку.

Image

Innovision Cockpit

 
Більше зручності у використанні: Innovision Cockpit.

Цифрова панель приладів разом із екраном 38,1 см (15 дюймів) мультимедійної системи утворюють вигнуту скляну поверхню Innovision Cockpit:

  • керується дотиком або жестами;
  • представляє функції в графіці та анімаціях;
  • домашній екран можна налаштувати під себе;
  • вільно програмовані кнопки для обраних функцій та ярликів;
  • певні меню на дисплеї можна збільшити у масштабі.


DYNAUDIO
 
Пориньте у світ звуку.

DYNAUDIO є одним із провідних виробників аудіосистем High End класу. Музиканти, фахівці із звукозапису та меломани довіряють датському бренду з 1977 року. Вони цінують природне відтворення звуку, що робить можливим прослуховування музики близьким до оригіналу. Аудіосистема DYNAUDIO Consequence перетворить новий Touareg на справжню концертну залу. У салоні автомобіля знаходяться 14 динаміків, які забезпечують оптимальне звучання у будь-якій його точці. 4 динаміки для відтворення високих звукових частот, 2 - для середніх звукових частот, 4 - для низьких звукових частот, 2 динаміки з лівого та правого боків у салоні автомобіля ззаду, 1 центральний динамік спереду та 1 сабвуфер у багажному відділенні утворюють аудіосистему 7.1 Dolby, яку доповнює підсилювач на 730 Ват. Не дивно, що ніхто не поспішатиме виходити з автомобіля, коли Ви дістанетесь до пункту призначення. 


Head-up дисплей
 
Тримайте все в полі зору.

Що може бути очевиднішим: проекційний дисплей Head-up використовує вітрове скло для демонстрації ключової інформації. Дані про швидкість або візуалізація роботи асистентів - Ви бачитимете все, не дивлячись при цьому на панель приладів або навігаційний дисплей. Проекцію на вітровому склі добре видно навіть при увімкненому освітленні у задній частині салону. Окрім того, Ви можете регулювати положення проекційного дисплею на вітровому склі. Ви також можете вимкнути проекційний дисплей у будь-який час, якщо він Вам не потрібен.
 
 

Image
Image
Image

Світлові сигнатури
 
Справляє враження. Хоч у темряві.

Матричні фари HD дають змогу відчути свої можливості відразу після ввімкнення - завдяки витонченим проекціям світла. Світлова постать Touareg доповнюється світловою смугою над решіткою радіатора та зовнішнім освітленням, яке проектує логотип бренду на підлогу, коли двері відкриваються. Ззаду також є світлова смуга, а логотип бренду посередині підсвічується червоним кольором.

Image

Диски

 
Обирайте на власний розсуд та смак.


Які колеса найкраще підходять для Вашого Touareg? Виключно питання Ваших уподобань. Ось чому ми пропонуємо широку палітру легкосплавних дисків, за допомогою яких Ви можете зробити новий Touareg своїм.

Image

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.