Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Шукаєте автомобіль своєї мрії від Volkswagen? Тоді ви потрапили в потрібне місце - офіційний дилерський центр Volkswagen. Оберіть собі новий автомобіль серед доступних на нашому онлайн-складі або сконфігуруйте потрібну модель.

  1. Новини
  2. Новий Volkswagen T-Roc
25.07.2022
Новини від Volkswagen

Новий Volkswagen T-Roc

Нова форма твоєї незалежності

іамямпчип

Його виключно стрімкий дизайн із доволі різкими лініями доповнюється абсолютно новим рівнем якості та дизайну інтер'єра, а також оновленими технічними можливостями, завдяки чому новий T-Roc тільки підкреслює свою впевненість та індивідуальність.

Image

Сила приходить зсередини


Інтер'єр T-Roc вітає вас високоякісними обладнанням та матеріалами. М'яке оздоблення панелі прилдаів із декоративними швами покращує відчуття високої якості оцифрованого кокпіту. Класичні кнопки поступилися місцем сучасним сенсорним поверхням, зокрема на спортивному багатофункціональному кермі, яке є серійним для лінійки обладнання R-Line. Сидіння також відповідають новій якості інтер'єру: наприклад, у лінійці обладнання Sport з високоякісними та тактильно приємними вставками із мікрофібри ArtVelours. Для більшого комфорту обирайте сидіння ergoActive в новому дизайні з електрорегулюванням у 14 напрямках і підігрівом.

Image

Впевнений погляд

Від передньої до задньої частини новий T‑Roc вражає своїм оновленим світловим дизайном. Характерні світлодіодні денні ходові вогні та сучасні затемнені задні ліхтарі привертають увагу здалеку заздалегідь. В якості опції решітка радіатора з інтегрованою підсвіткою надає ефектній передній частині особливий вигляд, властивий новому поколінню моделей Volkswagen. Два основних моменти: фонове освітлення спереду в салоні та проекція логотипу із SUV-силуетом, який освітлює зону посадки як ефект, що впадає у очі, коли передні двері відкриваються. Темно-червоні задні ліхтарі забезпечують сучасний вигляд, а також можуть бути доступні з динамічними покажчиками повороту, де анімована світлова смуга діє як покажчик напрямку.

Image
Image
Image

Найкращі місця зарезервовано для тебе

Сідай та насолоджуйся поїздкою із сидіннями ergoActive. Ти можеш легко знайти зручне положення відповідне твоїй статурі, забезпечуючи відповідний рівень розслабленості. Ці сидіння можуть бути оздоблені мікрофіброю ArtVelour та електричною підтримкою попереку із функцієї масажу, завдяки чому поїздки на довгі дистанції перетворюються майже на подорож до СПА-салону. Ну, і звісно про підігрів та змінну довжину підколінної опори ми не забули.

Image

Це все про тебе


За допомогою багатофункціонального керма ти керуєш не тільки новим T-Roc, а й радіо, мультимедіа, телефоном і оформленням панелі приладів Digital Cockpit. Залежно від обраної комплектації новий T-Roc може бути оснащений кермом як із сенсорними клавішами, так і традиційними механічними.

На стороні твоєї зони комфорту

 Система кондиціонування повітря Air Care Climatronic в новому T‑Roc забезпечує приємний клімат у всьому. Елементи керування та дисплеї тепер цифрові, що надає кокпіту особливо сучасний вигляд. Функціональні канавки керування кліматичною системою також забезпечують легке та зручне керування під час руху. Це означає, що твій ідеальний мікроклімат буквально на відстані дотику.

Image

Зверни увагу на найважливіше - на дорогу

Це більше не майбутнє, а вже сьогодення. Цифрова панель приладів узагальнює всю необхідну інформацію в новому T‑Roc на кольоровому дисплеї діагоналлю 20,3 см (8 дюймів) із привабливою графікою. Використовуючи багатофункціональне кермо, ти можеш легко отримати доступ до таких функцій, як аудіо, телефонія або асистенти водія, через панель приладів під час руху. Але відтепер існує Digital Cockpit Pro, доступна в якості опції. Завдяки 10,25-дюймовому дисплею з високою роздільною здатністю вона пропонує широкий спектр опцій для індивідуальної конфігурації та додаткових дисплеїв, таких як дисплей навігаційної карти безпосередньо за кермом.

Image

Ще один хайлайт: матрична оптика IQ.LIGHT

Незалежно від того, на вулиці день чи ніч або ж погана погода, світлодіодні матричні фари IQ.LIGHT забезпечують кращу видимість. У той час як Dynamic Light Assist допомагає прогнозовано освітлювати звивисті дороги та гарантує, що зустрічний транспорт не засліплює навіть при увімкненому дальньому світлі, окремі світлодіодні сегменти високотехнологічної системи освітлення забезпечують кращий розподіл світла шляхом послідовного ввімкнення та деактивації залежно від ситуації на дорозі. Це підвищує не тільки твою безпеку, але й безпеку інших учасників дорожнього руху.

Image

Бензин / 1.5 l / 150 к.с. / 110 кВт

7-ступ. DSG / 5-дверний

білий лак Pure White / Black

1 244 338,68 ₴

Бензин / 1.5 l / 150 к.с. / 110 кВт

7-ступ. DSG / 5-дверний

сірий лак Ascot Grey / Black

1 333 245,88 ₴

Бензин / 1.5 l / 150 к.с. / 110 кВт

7-ступ. DSG / 5-дверний

срібний металік Pyrite Silver / Black

1 192 914,71 ₴

Олег Антонюк

Продавець-консультант
Телефон +38 068 103 07 77
Мобільний телефон +38 097 932 02 15
Факс 

Павел Ходжаев

Продавець-консультант
Телефон 
Мобільний телефон 
Факс 

Дмитро Здесенко

Спеціаліст фінансового сервісу
Телефон 
Мобільний телефон 
Факс 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.