Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. З величезною пристрастю до автомобіля і людям, Volkswagen посідає перше місце серед 50 кращих рекламодавців в міжнародному рейтингу Gunn
16.02.2018
Світ Фольксваген

З величезною пристрастю до автомобіля і людям, Volkswagen посідає перше місце серед 50 кращих рекламодавців в міжнародному рейтингу Gunn

Gunn є частиною всесвітньо відомого звіту Gunn, який щорічно публікується маркетингової розвідувальної компанією WARC і ідентифікує найбільш широко визнану роботу рекламної індустрії.Йохен Сенпіель, керівник відділу маркетингу бренду Volkswagen, каже: «Ми дуже раді, що Volkswagen був названий кращим рекламодавцем світу в 2017 році. Наші кампанії засновані на величезній пристрасті до автомобіля і людям. Volkswagen прагне до творчості яка переконує клієнтів. Ця честь показує, що наші кампанії по всьому світу досягли вищого рівня. Перше місце надасть всій команді мотивацію зробити продукт ще краще і захистити титул в майбутньому ».

kkk

Звіт Gunn був заснований в 1999 році Дональдом Ганном і вважає себе глобальним показником творчого досконалості в рекламі.

Річний рейтинг заснований на результатах в 40 найбільш важливих глобальних, регіональних і місцевих творчих конкурсах 2017 року.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.