Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Ювілей Volkswagen Corrado на Bremen Classic Motorshow
07.02.2018
Світ Фольксваген

Ювілей Volkswagen Corrado на Bremen Classic Motorshow

Volkswagen Corrado святкує ювілей: в 2018 році спорткару виповнюється 30 років. В честь цього марка Volkswagen, вперше взяла участь у виставці Bremen Classic Motorshow та продемонструвала на ній дві ексклюзивні моделі сімейства Corrado.

corado

Перша модель - дослідний зразок з двигуном G60 16V, 210 к.с., виготовлений в 1989 році на заводі Karmann в Оснабрюці (Osnabrück) і згодом поповнив колекцію Volkswagen Classic. Другий, не менш вражаючий експонат - останній екземпляр моделі Corrado з лівим розташуванням керма, оснащений двигуном VR6 190 к.с., класичного зеленого перламутрового кольору, що зійшов з конвеєра 6 липня 1995 року.

 

Volkswagen Corrado з'явився в 1988 році і спочатку замислювався як наступник Volkswagen Scirocco II. Однак Scirocco другого покоління проводився паралельно з ним до 1992 року, а виробництво Corrado припинилося в 1995 році.

Модель створювалася на технічній базі Golf II. На момент виходу на ринок Corrado був оснащений 1.8-літровим чотирициліндровим двигуном G60 потужністю 160 к.с. У 1991 році лінійка силових агрегатів поповнилася 2-літровим чотирициліндровим 136-сильним двигуном, а також потужним 2.9-літровим VR6 (190 к.с.), що дозволяє Corrado розганятися до 235 км / ч. У 1993 році з'явилася версія з дволітровим двигуном потужністю 115 к.с. Особливістю цього спортивного автомобіля був автоматично висувається задній спойлер, що поліпшує стійкість на високій швидкості. Volkswagen Corrado продавався в країнах Європи, а також експортувався в США і Канаду.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.