Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. VW Crafter став улюбленцем відвідувачів виставки «АгроВесна 2019»
11.03.2019
Новини від Фольксваген

VW Crafter став улюбленцем відвідувачів виставки «АгроВесна 2019»

З 19 по 21 лютого 2019 року Volkswagen Комерційні автомобілі взяли участь у виставці «АгроВесна2019»

некк

Масштабна подія, де були представлені 570 компаній, пов'язаніх із сільським господарством з 23 країн світу. Серед кількох десятків тисяч гостей виставки особлива увага була прикута до автомобілів виставкової зони Volkswagen Комерційні автомібілі де було представлено два автомобілі VW Crafter: у довгій та середній базі. 

Дана модель в Україні є однією з найпопулярніших в сегменті комерційних автомобілів. Не дивно, що кращий міжнародний фургон користувався на виставці особливою популярністю. Особливу увагу до моделі виявляли власники бізнесу, фермери, працівники логістичних компаній. Усі - від дрібного фермера до представників великих агрохолдингів цікавились Volkswagen Комерційні автомобілі, адже саме для таких людей в роботі важливо мати потужний, місткий та надійний автомобіль. Інколи, щоби сісти в салон автомобіля, оцінити комфорт сидінь, витончений і продуманий до деталей дизайн, інноваційну системи безпеки відвідувачам доводилось зачекати - більшість людей хотіли «познайомитись особисто».

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.