Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Volkswagen запустив виробництво нового 3-циліндрового двигуна
21.06.2018
Новини від Фольксваген

Volkswagen запустив виробництво нового 3-циліндрового двигуна

У найближчому майбутньому, коли група Volkswagen запустить електромобілі, завод також буде відповідати за виробництво електромоторів.

ID

Завод Audi з виробництва двигунів в Дьйор, Угорщина, почав випускати один з найменших і, можливо, найменш потужних двигунів, які коли-небудь робив бренд чотирьох кілець. Новий бензиновий блок має лише три циліндри і об'єм всього 1,0 л. Він буде доступний в двох варіантах потужності: 86 і 116 кінських сил.

За словами Ахима Хайнфлінга, керівника операцій Audi Hungary, новий двигун вагою в 92 кілограми скоро прийде під капот автомобілів Volkswagen Group, включаючи Audi A3, Volkswagen Golf, SEAT Léon і Ateca. Правда, не уточнюється, коли моделі брендів Volkswagen отримають ці двигуни.
Агрегат оснащений усіма необхідними технологіями зниження викидів, в тому числі фільтром твердих частинок, розташованим поруч з випускним колектором. Це, за словами Volkswagen Group, допоможе скоротити викиди твердих частинок від двигунів з прямим уприскуванням бензину на 90 відсотків.

«Наш завод з виробництва двигунів гнучко адаптується до нових тенденцій в автомобільній промисловості, - сказав виконавчий директор. - В даний час ми виробляємо трьох, чотирьох, п'яти, шести, восьми і десятициліндровий двигуни і поставляємо їх 32-ум виробничим підрозділам Volkswagen Group».

«При створенні альтернативних систем [електричного] приводу ми також послідовно розробляємо наші двигуни внутрішнього згоряння, включаючи нові трьохциліндровий мотори. Тепер ми додаємо в наш портфель ще один ефективний і потужний тип силового агрегату ».

Завод в Дьйор, де збирається новий двигун, також виробляє 1,2, 1,4 і 1,5-літрові чотирициліндрові бензинові блоки. В цілому об'єкт має виробничу потужність в два мільйони двигунів на рік, що ставить його на перше місце серед заводів конкурентів.

У найближчому майбутньому, коли група Volkswagen запустить електромобілі, угорський завод також буде відповідати за виробництво електромоторів.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.