Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. «Volkswagen Центр Кривий Ріг» став головним автомобільним спонсором ФК «Кривбас»
28.08.2020
Світ Фольксваген

«Volkswagen Центр Кривий Ріг» став головним автомобільним спонсором ФК «Кривбас»

Особливий тиждень та особливі події у нашому місті!

унркартпео

Відродження історичного клубу ФК «Кривбас» об'єднало не тільки всю футбольну громадськість, але й славетні бренди, компанії локального і всеукраїнського рівня, такі, як «JOMA», «Volkswagen Центр Кривий Ріг», «Рудомайн», «UKRAVIT», «FavBet» і, звісно, ФК «Кривбас».

Ознаменував відродження футбольного клубу історичний матч «Кривбас» - «Черкащина». Значною подією на матчі став урочистий початок, за участю президента України – Володимира Олександровича Зеленського, котрий прибув до Кривого Рогу у рамках робочого візиту. Саме Гарант нашої Держави розіграв м’яч з центра поля.

Головним автомобільним спонсором футбольного клубу став «Volkswagen Центр Кривий Ріг». На честь відродження автодилер подарував команді Volkswagen Caravelle - ексклюзивний брендований автомобіль комерційної групи із логотипом і слоганом команди.

Під час матчу виконавчий директор «Volkswagen Центр Кривий Ріг» Сергій Володимирович Теслюк урочисто вручив ключі від автомобіля і брендовані футбольні м'ячі президенту футбольного клубу Костянтину Федоровичу Караманіцу.

ФК «Кривбас» виправдав надії і переміг суперників з рахунком 4:2. А це означає, що переможці завжди пліч-о-пліч із переможцями!
«Volkswagen Центр Кривий Ріг» і ФК «Кривбас» - за якісну гру, якісні автомобілі і якісний розвиток міста!
Разом до перемоги!

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.