Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Volkswagen розсекречує новий Polo GTI R5
10.11.2017
Світ Фольксваген

Volkswagen розсекречує новий Polo GTI R5

Volkswagen Polo GTI R5Volkswagen повертається в ралі разом c новим Polo GTI R5. У другій половині 2018 року марка представить 270-сильну ралійну версію Polo, з якої професійні команди зможуть взяти участь в змаганнях по всьому світу - наприклад, в Чемпіонаті світу з ралі FIA World Rally Championship (WRC).

1012

 

«При створенні Polo GTI R5 ми використовуємо весь наш досвід, накопичений за час боротьби за чотири чемпіонські титули WRC, щоб запропонувати клієнтам потужний гоночний автомобіль для самих різних змагань - від національних серій до Чемпіонату світу з ралі WRC, - зазначив директор Volkswagen Motorsport Свен Смітс (Sven Smeets). - Перед тим як вивести Polo GTI R5 на старт першої гонки в наступному році, ми проведемо всебічні випробування нової моделі, щоб максимально підготувати її до самих суворих умов трас всього світу ».

Розробка Polo GTI R5 йде з початку 2017, перші тести моделі відбудуться до кінця року. Volkswagen використовує успішний досвід участі в Чемпіонаті WRC: розробкою Polo GTI R5 керує творець чемпіонського Polo R WRC Франсуа-Ксав'є Демезон (François-Xavier Demaison), який обіймає посаду технічного директора Volkswagen Motorsport. Головним інженером проекту став Жерар-Жан де Жон (Gerard-Jan de Jongh). Раніше він виконував обов'язки гоночного інженера Себастьяна Ожьє (Sébastien Ogier), який чотири рази поспіль ставав чемпіоном WRC разом з Volkswagen.

Як і серійна модель, початок виробництва якої заплановано на кінець 2017 року, Polo GTI R5 оснащується потужним чотирициліндровим турбованим двигуном з безпосереднім уприскуванням палива. У числі інших особливостей моделі - система повного приводу, п'ятиступінчаста секвентальная гоночна коробка передач і широкий набір систем безпеки. У сукупності все це відображає найбільш важливі зміни в категорії R5, які були прийняті Міжнародною автомобільною федерацією (FIA) в 2012 році. З виходом нової моделі приватні пілоти, команди і імпортери отримають в своє розпорядження потужні і недорогі в експлуатації ралійні автомобілі, з якими вони зможуть виступати на національних, регіональних і міжнародних змаганнях.

Для Volkswagen Motorsport новий Polo GTI R5 є ще одним важливим кроком в рамках стратегічної реорганізації: після успішного дебюту в 2016 році моделі Golf GTI TCR, яка завоювала кілька перемог і титулів в змаганнях на гоночних трасах, Volkswagen Motorsport представляє раллийную модель, розширюючи свою програму участі в клієнтських гонках.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.