Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Volkswagen розробив дизельний гібрид
02.05.2018
Світ Фольксваген

Volkswagen розробив дизельний гібрид

Концерн Volkswagen представив на моторному симпозіумі в Відні три перспективні силові установки, які незабаром з'являться в серійних автомобілях підконтрольних брендів.

aaaa

Однією з новинок стала нова гібридна система, заснована на дизельному турбомотор. Гібридна установка Volkswagen заснована на новій 2.0-літрової  EA288 Evo. Даний двигун буде доступний в декількох варіантах потужності, від 136 до 204 к.с. За заявою розробників новий агрегат потужніший, ефективніше і екологічніше колишніх  двигунів аналогічного обсягу. Максимальний крутний момент він досягає раніше, а викиди вуглекислого газу в середньому на 10 г / км менше. У цьому заслуга нової системи очищення вихлопних газів із застосуванням фільтру сажі і селективного нейтралізатора оксидів азоту.

Першими новий дизельний двигун отримають моделі Audi з поздовжньою компонуванням, після чого агрегат пристосують і для поперечної платформи MQB. 

Друга новинка Volkswagen у Відні - турбодвигун з безпосереднім уприскуванням 1.5 TGI Evo, який представляє собою метановий різновид бензинового турбомотора EA211 Evo, представленого на цьому ж симпозіумі в 2016 році. У газовій модифікації силовий агрегат розвиває 130 к.с. і 200 Нм, що повністю відповідають параметрам бензинового різновиду в початковій версії. За заявою виробника, на нинішньому поколінні Volkswagen Golf з таким мотором, однієї заправки газом «до повного» вистачить на 490 км пробігу, після чого автомобіль автоматично переключиться на бензин і проїде ще 190 км. Заявлений витрата палива в циклі NEDC - 3.5 кг метану на 100 км.

Третій анонс Volkswagen - бензиновий гібрид зі стартер-генератором, що працює від 48-вольтової мережі. У компанії обмежилися заявою про те, що така система дозволить істотно поліпшити екологічні характеристики без шкоди динамічних параметрів автомобілів. Першим таке обладнання отримає Volkswagen Golf наступного покоління, а пізніше технологію адаптують і для інших моделей.

Представлені в Відні технології - складова нової стратегії Volkswagen. Вона включає в себе поєднання сучасних бензинових, дизельних і газових двигунів, нових гібридних систем і повністю електричних силових установок. У Volkswagen розраховують, що така комбінація нових систем дозволить вкластися в середній по модельному ряду обсяг викиду вуглекислого газу 95 г / км - європейський стандарт, який стане обов'язковим з 2020 року.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.