Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Volkswagen представила нову світлодіодну систему, що дозволяє автомобілям «спілкуватися» один з одним за допомогою 3D-голограм, що проектуються на дорожнє полотно
19.10.2018
Новини від Фольксваген

Volkswagen представила нову світлодіодну систему, що дозволяє автомобілям «спілкуватися» один з одним за допомогою 3D-голограм, що проектуються на дорожнє полотно

Представлена ​​Volkswagen нова головна оптика - це світлодіодні фари, доповнені мікропіксельнимі HD-фарами. Тридцять тисяч світлових точок проектують інформацію на дорогу, показуючи напрямок повороту, відстань до дорожніх смуг або автомобіля попереду, позначаючи перешкоди або місце розташування пішоходів.

zxvv

Задні матричні світлодіодні ліхтарі будуть попереджати інших учасників руху, в тому числі і пішоходів, про подальші маневрах за допомогою червоних світлових смуг. На думку розробників, нова оптика підвищить безпеку руху та посприяє більшій персоналізації автомобіля. За допомогою мобільного додатку на них можна вивести будь-який малюнок. Наприклад, в електрокарах це може бути інформація про рівень заряду батареї.

Нову технологію розробили фахівці центру освітлення Volkswagen на заводі в Вольфсбурзі. Систему протестували в спеціальному 15-метровому тунелі моделювання дорожніх ситуацій. Як розповіли в компанії, сучасна лабораторія скоротила час розробки і наблизила впровадження нових систем освітлення в серійне виробництво. Втім, поки терміни появи подібних розробок на товарних автомобілях не називаються.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.