Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Volkswagen Комерційні автомобілі на Міжнародних днях поля-2019 в Україні
04.07.2019
Новини від Фольксваген

Volkswagen Комерційні автомобілі на Міжнародних днях поля-2019 в Україні

Amarok, Crafter, Caddy та Multivan стали технологічною окрасою заходу "Міжнародні дні поля в Україні" та продемонстрували усі свої навички у справжньому полі.

09

Пригоди завжди поруч.
Протягом трьох днів роботи виставки кожен гість, що завітав на стенд, зміг протесувати на собі мульти-функції Multivan, місткість Crafter, багатозадачність Caddy та позашляхові можливості Amarok.

Клієнти мали змогу протестувати та порівняти різні комлектації та варіанти однієї моделі та обрати авто, що повністю відповідає вимогам їхнього бізнесу.

Volkswagen Crafter став об'єктом уваги представників логістичних компаній, адже 3 варіанти приводу у сукупності із неймовірною вантажопід'ємністю та об'ємом кузову роблять цей автомобіль універсальним для перевезення будь-яких вантажів та бізнесу будь-якого масштабу.

Volkswagen Caddy вражав своїми комлектаціями як членів родини, що любить подорожувати, так і фермера, що мав змогу особисто перевірити місткість кузову.

Для випробування позашляхових можливостей Amarok у комплектації Rancho був стоврений спеціальний  off-road трек просто не території стенду. Асистенти руху на спуск та на підйом, Offroad-ABS, блокування заднього диференціала - дорожні умови дозволили протестувати роботу усіх цих надзвичайно корисних систем. Тож клієнти могли за кермом Amarok самостійно переконатися у тому, як легко він може долати подібні перешкоди та стати надійним помічником для роботи у складних умовах, куди звичайним легковим автомобілям і навіть кросоверам іноді шлях закритий.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.