Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Volkswagen Комерційні автомобілі на IAA Commercial Vehicles 2018
21.09.2018
Світ Фольксваген

Volkswagen Комерційні автомобілі на IAA Commercial Vehicles 2018

20 вересня у Ганновері стартувала 67-ма Міжнародна виставка комерційного транспорту IAA 2018. Відповідно до офіційного гасла заходу "Transporting your Future" (Транспортуючи ваше майбутнє), бренд Volkswagen Комерційні автомобілі у рамках свого стенду представить нові рішення для електричної мобільності та міської логістики майбутнього.

эждлорпмас

Голова правління бренду, д-р Томас Седран, під час відкриття стенду відзначив: "Відповідно до гарної традиції Volkswagen завжди продумувати все на крок вперед, ми вже зараз працюємо над рішеннями для викликів майбутнього - для сталої мобільності наших клієнтів та покращення якості повітря у наших містах".

Концепт I.D. BUZZ CARGO.
Ідеальний електромобіль для міської логістики майбутнього - I.D. BUZZ CARGO став першим комерційним автомобілем на базі нової I.D. Family та модульної електричної платформи МЕВ. Концепт пропонує широкий спектр дизайнерських рішень, максимальну зручність для водія, автоматизований режим керування ("I.D. Pilot"). Ще одна новинка: технологія "Інтернету Речей" на борту. А завдяки варіантам батарей з різною ємністю прогнозований запас ходу модельних варіантів становитиме від 330 до понад 550 км (відповідно до циклу WLTP).

Концепт Crafter HyMotion.
На цьогорічній ІАА світ вперше побачить концепт Crafter HyMotion  - він базується на модельному варіанті e-Crafter та є по суті його наступником для подолання довших дистанцій. Цей фургон повною масою 3,5 т пропонується з електроприводом, який живиться від паливного елементу. Бак для водневого палива має модульну конструкцію та вагу 4,2 кг і забезпечує запас ходу до 350 км (додаткова версія зі збільшеним баком передбачатиме запас ходу до 500 км). Гайнц-Юрген Льов, директор бренду з продажів та маркетингу, наголосив: "На разі все ще йдеться про концепт, однак технічна база вже дуже близька до серійного виробництва. Ми здійснюємо активний аналіз витрат та ефективності, а також наших шансів на ринку. Crafter HyMotion з приводом від паливного елементу є абсолютно логічним доповненням до нашого портфоліо з бензинових, дизельних, газових та електричних двигунів."

ABT e-Caddy та ABT e-Transporter.
Два нові рішення з електроприводом для міського трафіку були розроблені у співпраці зі стратегічним партнером, компанією АВТ.
ABT e-Caddy очікується у продажу в Європі вже у середині наступного року. На ІАА модельний варіант представлено у виконанні "таксі" - він базується на Caddy Maxi з подовженою колісною базою та пропонує достатньо простору для 5 осіб з багажем. З прогнозованим запасом ходу 220 км такий електромобіль буде ідеальним рішенням для використання у так званих "зелених зонах" європейських міст. ABT e-Caddy оснащуватиметься електричним двигуном потужністю 82 кВт, який працюватиме від літій-іонної батареї ємністю 37,3 кВт⋅год. ABT e-Caddy з максимальною швидкістю 120 км/год із багажним відділенням об'ємом 4,2 м3 стане одним із найбільш просторих електромобілів у класі.
Концепт-кар ABT e-Transpoter, представлений на виставці також у виконанні "таксі", є електричною версією абсолютного бестселера та ікони бренду - Transporter. Концепт передбачає два варіанти літій-іонної батареї різної ємності: 37,3 та 74,6 кВт⋅год (запас ходу 208 та 400 км відповідно).

Окрім того бренд Volkswagen Комерційні автомобілі у рамках ІАА представив ще один концепт вантажної версії Transporter  - з гібридним приводом. Гібридна система на борту складатиметься з турбодизельного двигуна об'ємом 2,0 л (102 к.с.) та електросистеми у 48 вольт, яка живиться від літій-іонної батареї (видає потужність у 27 кВт). При цьому дизельний двигун приводитиме у дію передню вісь, а електросистема - тимчасово задню вісь (таким чином у комбінації отримуємо повний привод).

Cargo e-Bike.
Спроектований брендом триколісний електровелосипед, який є готовим рішенням для екологічного подолання "last mile" - коротких відрізків шляху, наприклад від припаркованого авто до місця призначення (кур'єрської доставки посилок або пересування майстрів з набором інструменту тощо). Вантажопідйомність Cargo e-Bike становить до 210 кг включно з водієм, а його максимальний об'єм завантаження - 0,5 м3. Електровелосипед обладнано поперечно встановленим електродвигуном потужністю 250 Вт, і він може похизуватися інноваційною системою стабілізації, завдяки якій вантажна платформа завжди залишається у горизонтальному положенні.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.