Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Volkswagen і експерт з програмного забезпечення has · to · be співпрацюватимуть для розширення інфраструктури зарядних станцій
01.08.2019
Світ Фольксваген

Volkswagen і експерт з програмного забезпечення has · to · be співпрацюватимуть для розширення інфраструктури зарядних станцій

Volkswagen розширює свою діяльність в області зарядної інфраструктури і має намір тісно співпрацювати з компанією Has-be GmbH, провідним постачальником операційних систем для електричної мобільності.

80щ

Дочірня компанія Volkswagen Group Elli повинна придбати міноритарний пакет акцій компанії. Volkswagen хоче бути попереду, розширюючи європейську мережу зарядок і беручи участь в швидко зростаючому ринку рішень для зарядки. Деякі зарядні станції Групи вже працюють, використовуючи програмне забезпечення і, отже, є частиною комплексної інтегрованої зарядної екосистеми.


«Проста і зручна зарядка необхідна для швидкого розширення електричної мобільності. Потрібно встановити не тільки більше зарядних станцій, а й об'єднати їх в мережу з інтелектуальним функціонуванням. Зарядка електромобіля повинна бути настільки ж звичайною справою, як і зарядка смартфона », - вважає Томас Ульбріх, член ради директорів бренду Volkswagen, який відповідає за E-Mobility. «Компанія хоче відкрити і розвинути швидко зростаючу сферу зарядної інфраструктури. Група буде встановлювати близько 36 000 зарядних пунктів по всій Європі до 2025 року. Тому в майбутньому зарядка буде швидше і зручніше ».

Маючи більше 70 співробітників з 10 країн, компанія Has-be GmbH управляє більш ніж 16 000 зарядних пунктів не тільки в Європі, але і у всьому світі - від Норвегії до Австралії і від Великобританії до Тайваню. Історія компанії почалася шість років тому з Audi в Інгольштадті в якості першого клієнта. З тих пір виручка від продажів принаймні подвоювалася щороку - особливо в результаті високого попиту в Німеччині та Швейцарії. Тепер клієнти компанії варіюються від автомобільної промисловості до постачальників енергії і промислових компаній. Основним орієнтиром компанії є IONITY, найбільша в Європі мережа швидкої зарядки, спільне підприємство BMW Group, Daimler AG, Ford Motor Company і Volkswagen Group з Audi і Porsche. До кінця 2020 року IONITY планує встановити в цілому 400 об'єктів для швидкої зарядки уздовж основних автомагістралей в Європі. Всі використовувані зарядні станції повинні бути · оснащені інтелектуальним програмним забезпеченням.


Засновник компанії Мартін Клесснер ще 11 років тому зробив прототип зарядної станції в своєму гаражі. Pioneer Klässner усвідомив потенціал розробки програмного забезпечення для зарядної інфраструктури на ранній стадії. Тепер засновник компанії переконаний: «Співпраця з Volkswagen Group, яка більш прихильна цієї технології, ніж будь-який інший автовиробник, стане ключовим елементом у формуванні майбутнього електричної мобільності. З Volkswagen компанія просунеться вперед з електричної мобільністю в Європі і за її межами ».

За допомогою своєї дочірньої компанії Elli Volkswagen Group придбала близько чверті акцій в Has-be GmbH. Торстен Нікласс, генеральний директор Elli, зазначив, що Elli поставив перед собою мету створити цифрову мережу для обговорення тем енергії і мобільності. Компанія хоче зробити зарядку простій і доступній, а себе - надійним партнером для інноваційних, стійких енергетичних рішень, пов'язаних з електромобілями. Elli заклала основу для безперебійного обслуговування клієнтів під час зарядки і інтеграції подальших цифрових послуг Volkswagen Group.

Volkswagen має намір просувати електричну мобільність на світовому ринку і зробити найбільший переворот в автомобільній промисловості. До 2028 року Група випустить на ринок майже 70 нових повністю електричних моделей. Тільки в наступні п'ять років Volkswagen вкладе в ці зусилля більше 30 мільярдів євро. На додаток до електричних моделей будуть запропоновані інтелектуальні рішення по зарядці, енергетичні пропозиції і послуги цифрової мобільності.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.