Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Volkswagen I.D. R Pikes Peak готовий до світової прем'єри!
20.04.2018
Світ Фольксваген

Volkswagen I.D. R Pikes Peak готовий до світової прем'єри!

Місцем дебютного показу I.D. R Pikes Peak місто Алес. Тут розташована домашня траса французького гонщика Романа Дюма. Переможець «24 годин Ле-Мана» і триразовий переможець «Пайкс-Піка» займе місце пілота в кабіні повнопривідного електричного спортпрототипа під час гонки. Його найкращий час на Пайкс Пік - 8 хвилин 51.445 секунди.

ффф

Нова мета - побити рекорд серед електричних спорткарів!

Перший підйом на гору Пайкс Пік в Колорадо відбувся в 1916 році і з тих пір проходить щороку. В даний час в змаганнях беруть участь різні класи автомобілів, мотоциклів, вантажівок і квадроциклів. В середньому - близько 150 одиниць щорічно.

Дистанція довжиною 19.99 км являє собою звивисту гірську трасу, що складається з 156 крутих поворотів. Старт гонки розташований на висоті 2 862 метрів над рівнем моря, фініш - 4 301 метр над рівнем моря. Перепад висоти між стартом і фінішем 1 439 метрів. До 2011 року включно покриття траси було змішаним - частина ділянок була заасфальтована, інша їх частина залишалася гравійної.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.