Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Volkswagen Group і Ford Motor оголосили про створення альянсу, в рамках якого об'єднають зусилля у виробництві комерційного транспорту, розробці електромобілів і автономних транспортних засобів, а також в області надання послуг мобільного зв'язку.
16.01.2019
Світ Фольксваген

Volkswagen Group і Ford Motor оголосили про створення альянсу, в рамках якого об'єднають зусилля у виробництві комерційного транспорту, розробці електромобілів і автономних транспортних засобів, а також в області надання послуг мобільного зв'язку.

В рамках альянсу Ford буде розробляти і випускати средньорозмірні пікапи для обох компаній, які, як очікується, вийдуть на ринок вже в 2022 році. Крім того, Ford має намір розробити і побудувати більш великі комерційні фургони для європейського ринку, а Volkswagen - розробить і випустить міської фургон. Перші результати співпраці двох найбільших автовиробників очікуються вже в 2023 році.

lkjhgf

Також Volkswagen і Ford підписали меморандум про спільні дослідження в області автономних транспортних засобів та електромобілів. Обидві компанії також заявили, що вони відкриті для розгляду додаткових програм і продовжать опрацьовувати деталі співпраці в найближчі місяці.

Альянс не передбачає обміну акціями між компаніями. Його діяльність буде регулюватися спільним комітетом, до якого увійдуть керівники Ford і Volkswagen. Очолять комітет генеральний директор Volkswagen Герберт Дисс і генеральний директор Ford Джим Хакетт.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.