Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Volkswagen Commercial Vehicles презентувала нову стратегію розвитку легких комерційних автомобілів GRIP 2025+
02.04.2019
Світ Фольксваген

Volkswagen Commercial Vehicles презентувала нову стратегію розвитку легких комерційних автомобілів GRIP 2025+

Перспективна стратегія розвитку від Volkswagen Commercial Vehicles отримала назву GRIP 2025+ і передбачає виведення нових моделей, модернізацію виробництва і появи нових мобільних сервісів. Тільки в 2019 році на все це буде інвестовано близько 1.8 млрд. Євро.

543

Так, незабаром почнеться тестова експлуатація безпілотного шаттла з проекту MOIA, побудованого на базі повністю електричного фургона Volkswagen eCrafter. Лінійку електромобілів поповнить фургон ID.BUZZ, виробництво якого стартує в Ганновері вже в 2022 році. Також в самий найближчий час почнуться продажі авто нового сімейства електричних Transporter.

І, звичайно, нова стратегія розвитку  взаємопов'язане зі створеним альянсом між Volkswagen AG і Ford. І першим спільним продуктом стане нове покоління пікапа Volkswagen Amarok, побудованого на платформі Ford Ranger.

«Наша нова стратегія дозволяє нам слідувати чітким планом і значно підвищити нашу продуктивність. Ми розвиваємося від чисто автовиробника в постачальника послуг. І в це ми Інвестуйте більше 1,8 мільярда євро вже в цьому році ", - зазначив Томас Седран, голова правління VWCV.

У 2018 році підрозділ Volkswagen Commercial Vehicles реалізувало понад 500 тисяч автомобілів і закінчила фінансовий рік з виручкою 11,9 млрд Євро. Це один з кращих показників за всю історію бренду. Таким чином VWCV підтвердив своє лідируюче становище на європейському ринку легких комерційних автомобілів.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.