Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Відкрито замовлення на Новий Passat
15.03.2021
Новини від Фольксваген

Відкрито замовлення на Новий Passat

Легенда бізнес-класу повертається

увиа тпмтр

Комфорт найвищого рівня - це і є якість життя.

Ви належите до тих зайнятих людей, які часто бувають у відрядженнях або самостійно керують повсякденним сімейним життям? Якщо Ви можете дати позитивну відповідь на це питання, то основна задача цього автомобіля - це полегшити виконання Ваших задач.

Екстер'єр.
Новий Passat поєднує незмінну функціональність та спортивні лінії у стильному дизайні. Завдяки плавному силуету та підкресленим лініям кузова він також відповідає побажанням найвибагливіших. Характерна решітка радіатора та світловий візерунок фар відразу привернуть Ваші погляди. Добре, не тільки Ваші.

Просто придивіться до виразного зовнішнього вигляду та високої якості виробництва. Передні та задні бампери, світлодіодні фари або опційні матричні світлодіодні фари, а також нещодавно розроблені світлодіодні задні ліхтарі закохають Вас у себе своїм сучасним технологічним дизайном.

Інтер'єр.
Присядьте і Ви миттєво відчуєте атмосферу, яка більш характерна преміум-класу. У новому Passat Ви можете насолоджуватися відчуттям свободи: горизонтальні візерунки на панелі приладів та лінії переходу на карти дверей надають інтер'єру більший простір. Якісні матеріали та виваженість кожної лінії, які характеризують преміальний характер інтер'єру, вражатимуть Вас так само, як і об'ємний простір для ніг.

Центральна консоль із великим відділенням для зберігання, лаконічна панель приладів та високоякісні матеріали із яких її створено, переходять в гармонійне поєднання стильної елегантності та функціонального порядку.

Займіть місце у своєму Passat і ніхто не зможе Вас змусити його залишити. Сидіння з індивідуально регульованими підголівниками відповідають всім естетичним вимогам і дарують бажаний комфорт.

Розставляйте індивідуальні світлові акценти.
Пакет фонового освітлення
Саме так Ви надасте пишності сяйва у Вашому Passat. Пакет фонового освітлення дозволяє Вам створювати власну світлову атмосферу свого інтер'єру. Ви зможете обирати між 30 кольорів, які пасуватимуть настрою саме цього дня, а також самостійно обирати інтенсивність освітлення. І все це налаштовується простим слайдом на панелі приладів.

Digital Cockpit Pro
Висока роздільна здатність та взаємодія.
Аналогові технології - вчорашній день. За бажанням Ви можете замінити класичні циферблати на дисплей високої роздільної здатності. Інноваційна та сучасна комбінація приладів Digital Cockpit Pro дозволяє відображати різноманітні дані, перелік яких виходить далеко за межі звичної інформації про швидкість руху і запас палива.

Easy Open. Відкрийте багажник без зусиль
 
Вам обов'язково сподобається, якщо Ви не з порожніми руками: разом із Easy Open для відкриття багажнику потрібно лише провести ногою під заднім бампером.

IQ.DRIVE

Ми в Volkswagen всі інтелектуальні системи допомоги водієві називаємо IQ.DRIVE. Всі, яки ми вже маємо сьогодні та ті, які ми розвиваємо для нашого спільного завтра і які ми створюємо на майбутнє. У той же час IQ.DRIVE також виступає за інноваційні ідеї з чітким фокусом - Ваш комфорт та безпека.

Мультимедійна система Composition.
Дозвольте собі не нудьгувати.
Ви - сам собі режисер. А ми потурбуємось, щоб кіно Вашого життя не було нудним.

Apple CarPlay™ та Android Auto™
Зручне використання улюблених додатків з Вашого смартфона - це покликання App-Connect. Музика, мапи, новини, аудіо-книги відображатимуться на дисплеї мультимедійної системи.

Авжеж, це ж стосується Apple CarPlay™ та Android Auto™ від Google, якими тепер можна користуватися без підключення дротів до Вашого авто чи смартфона завдяки новим wireless-можливостям навігаційних систем Discover Media, Discover Pro та нової мультимедійної системи Ready 2 Discover.

Дізнайся більше:

+38 068 103 07 77

 

 

Олег
Антонюк

Продавець-консультант
Телефон: +38 068 103 07 77
Мобільний телефон: +38 097 932 02 15
Факс:

Павел
Ходжаев

Продавець-консультант
Телефон:
Мобільний телефон:
Факс:

Дмитро
Здесенко

Спеціаліст фінансового сервісу
Телефон:
Мобільний телефон:
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.