Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Світова прем'єра Volkswagen I.D. VIZZION відбудеться в Женеві
19.02.2018
Світ Фольксваген

Світова прем'єра Volkswagen I.D. VIZZION відбудеться в Женеві

Volkswagen в рамках Женевського автосалону 2018 роки представить новий концепт I.D. VIZZION, який продемонструє, наскільки елегантним і стильним може бути дизайн автомобіля майбутнього. Новий салон радикально змінює уявлення про процес водіння, а також про комфорт і безпеку як для водія, так і для пасажирів.

233

 

Наймасштабніша в історії Volkswagen кампанія з розширення модельного ряду і впровадження інноваційних продуктів виходить на новий етап. Марка інвестує в розробки в усіх напрямках, прагнучи за допомогою нових технологій створити більш екологічний, безпечний, а також комфортабельний і зручний в експлуатації автомобіль.

Новий концепт I.D. VIZZION стане четвертим представником сімейства I.D. Інноваційні технології, повністю автоматизоване управління і елегантний образ цього седана преміум-класу демонструють напрямок розвитку технологій і дизайну майбутніх електромобілів Volkswagen.

Салон I.D. VIZZION повністю відповідає уявленню про салон автомобіля майбутнього. «Цифровий водій» з безліччю систем допомоги бере на себе управління, самостійно прокладаючи маршрут і здійснюючи рух в потоці. Завдяки інтеграції в єдину цифрову систему, віртуальний помічник, з яким пасажири взаємодіють за допомогою голосових команд і жестів, відмінно розуміє персональні переваги і відповідним чином адаптується під пасажирів.

Потужність седана I.D. VIZZION, довжина якого досягає 5.11 м, становить 306 к.с. (225 кВт), а його максимальна швидкість дорівнює 180 км / ч. При залученні системи рекуперації енергії літій-іонні акумуляторні батареї забезпечують запас ходу в 665 км, а інтелектуальна система управління гарантує злагоджену і ефективну роботу електродвигунів.

Концепт I.D. VIZZION яскраво демонструє потенціал, яким володіє електрична платформа від Volkswagen. Саме вона стане технологічною основою майбутніх електричних моделей Volkswagen, завдяки можливості забезпечувати великий запас ходу і максимально ефективно використовувати внутрішній простір. До 2025 року марка планує запустити у виробництво більше 20 електричних автомобілів. У 2020 році буде представлена компактна модель I.D., а слідом за нею на ринок вийдуть I.D. CROZZ і I.D. BUZZ.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.