Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Світова прем'єра нового Volkswagen Touareg
12.02.2018
Новини від Фольксваген

Світова прем'єра нового Volkswagen Touareg

Початком нового автомобільного року для Volkswagen стане світова прем'єра нового Touareg.Touareg очолить модельний ряд Volkswagen і продемонструє всю міць бренду з його виразним дизайном, інноваційними технологіями та динамічними можливостями керування автомобілем.

ппрр

Світова прем'єра відбудеться в Китаї, ринку з швидкою динамікою розвитку SUV-сегмента і найбільшою ринковою часткою бренду Volkswagen.
Touareg - це вершина модельного ряду Volkswagen, яка задає тон стандартам бренду. Завдяки старанням керівника центру Volkswagen Design - г Клауса Бішоффа і його команди - автомобіль має яскравий експресивний дизайн з сильним характером і бездоганним виглядом. Сукупність інноваційних систем допомоги водієві надає максимальний рівень безпеки і комфорту. Одне з найбільших в класі інтерактивних місць водія Innovision Cockpit відкриває новий світ мультимедійного середовища. Трансмісія, пневмопідвіска, повнокерованим повний привід з управлінням задніми колесами і системи стабілізації руху забезпечують безпечне і прогнозоване керування автомобілем.

З новим Touareg бренд Volkswagen продовжує історію успіху цієї моделі вже в третьому поколінні. Як і його попередники, він відповідає суворим стандартам преміум-класу і його прихильників. Ексклюзивний сегмент C-SUV зараз є одним з найдинамічніших сегментів на світовому автомобільному ринку, його двократне зростання в Китаї, наприклад, прогнозується до 2023 року.

Починаючи з виходу першої моделі Touareg в 2002 році, автомобіль демонстрував переконливі можливості як на трасах, так і на бездоріжжі, і відзначився перемогами в ралі по всьому світу. Найвидатніші з яких - перемоги на Ралі Дакар в 2009-2011 роках. Світова прем'єра нового Touareg і його технологічних і всеосяжних можливостей від Volkswagen відбудеться 23 березня 2018 року в Пекіні.
Новинка буде доступна в Україні вже в червні цього року.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.