Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Світова прем'єра Golf GTI TCR Concept
10.05.2018
Світ Фольксваген

Світова прем'єра Golf GTI TCR Concept

Дизайн, потужність і продуктивність Golf GTI TCR Concept відповідають чистої доктрині спортивних автомобілів. Потужність двигуна з турбонаддувом потужністю 370 Нм вже передається на передні колеса зі швидкістю 1600 об / хв в стандартній комплектації з допомогою 7-ступінчастої коробки передач з подвійним зчепленням (DSG) і блокуючого диференціала. Максимальна швидкість стандартної версії складе 250 км / ч, але ви можете зняти електронний обмежувач Vmax і зробити цей Golf найшвидшим GTI поточного модельного ряду, зі швидкістю до 264 км / год

tcr

 

Численні індивідуальні особливості сприяють особливо спортивному характеру нового Volkswagen. Майбутня стандартна версія покине завод Вольфсбург з 18-дюймовими кованими колесами «Бельведер»; 19-дюймові легкосплавні диски також будуть доступні в якості опції. За великими колесами є високопродуктивна гальмівна система з перфорованими дисками, які уповільнюють автомобіль так само легко, як і гоночний автомобіль TCR. У верхній частині Golf GTI є два додаткових радіатора для забезпечення достатнього охолодження для високих характеристик двигуна.

При бажанні, особливо захоплені водії можуть замовити пакет, який ще більше наближає автомобіль до гоночному: крім зняття Vmax і нових 19-дюймових коліс він включає ще більш динамічний спортивне шасі і адаптивне управління шасі (DCC), Він пристосовується до характеристик електрично регульованих амортизаторів одним натисканням кнопки.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.