Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Розкрито дизайн нового компактного кросовера Volkswagen T-Cross
04.07.2018
Світ Фольксваген

Розкрито дизайн нового компактного кросовера Volkswagen T-Cross

T-Cross побудований на базі концептуального кабріолета Volkswagen T-Cross Breeze, представленого в березні 2016 року на автошоу в Женеві.

aasdas

 T-Cross стане п'ятим кросовером в європейській лінійці Volkswagen поряд з T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace і Touareg, але буде пропонуватися і на китайському і південно-американському ринках. У модельній лінійці марки йому відведена щабель нижче T-Roc.

В основі «пятідверки» лежить модульна платформа MQB, аналогічна тій, що використовувалася в новому Volkswagen Polo і кросовері Seat Arona. За попередньою інформацією, габаритна довжина T-Cross досягне 4107 мм (на 379 мм менше, ніж у Tiguan). Як відзначили розробники, використання MQB дозволить запропонувати просторий функціональний салон і місткий багажник. Однією з особливостей салону стане задній ряд сидінь з поздовжним регулюванням.

T-Cross буде пропонуватися виключно з переднім приводом. T-Cross стане «одним з найбезпечніших транспортних засобів свого класу». У списку стандартних систем безпеки заявлені: система автоматичного контролю дистанції до впередиидущего транспортного засобу Front Assist і асистент утримання в смузі руху Lane Assist.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.