Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Рекордний рік для Volkswagen Комерційні автомобілі!
22.01.2018
Світ Фольксваген

Рекордний рік для Volkswagen Комерційні автомобілі!

У порівнянні з попереднім кращим показником, якого було досягнуто у 2016 році, бренд зміг у черговий раз збільшити кількість виготовлених автомобілів приблизно на 3,8 відсотка.

ол

Протягом 2017 року бренд Volkswagen Комерційні автомобілі (VWN) випустив майже 495 000 автомобілів (точна цифра складає 494 511 одиниць) і встановив новий рекорд.

Окрім моделей серії Т і Caddy важливу роль у збільшенні обсягів виробництва зіграв також пікап Amarok.

Д-р Йозеф Баумерт (Josef Baumert), директор Volkswagen Комерційні автомобілі з виробництва і логістики зазначив: «Близько 495 000 виготовлених автомобілів та чергове збільшення обсягів виробництва свідчать про високу продуктивність заводів і вмотивованість працівниць і працівників в усьому світі. Цифрова трансформація і розширення комунікаційних можливостей, постійне покращення умов праці персоналу та підвищення рівня автоматизації дозволили підняти на новий рівень і виробництво, і логістику». Пан Баумерт наголосив, що новий рекорд також є наслідком постійної оптимізації виробничих процесів на всіх підприємствах Volkswagen Комерційні автомобілі. Крім того, завод у польському місті Вжешня (Września) нещодавно було визнано «Кращою фабрикою 2017 року»..

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.