Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Презентація нового Volkswagen Crafter
20.11.2017
Новини автосалону

Презентація нового Volkswagen Crafter

17 листопада 2017 року в Volkswagen Центр Кривий Ріг відбулася офіційна презентація нового покоління комерційної моделі Volkswagen Crafter.Кращий міжнародний фургон Volkswagen Crafter 2017 один з тих автомобілів, які зазвичай не привертають до себе уваги і ми сприймає їх як щось буденне. Але саме цей вид транспорту дуже важливий і потрібний для нашого щоденного життя.

crafter 1

З першого погляду неважко помітити, що новий Crafter перейняв характерні елементи дизайну і зразкове якість свого «молодшого брата» - Volkswagen Transporter шостого покоління. Зовні динамічний, сучасний і маневрений, він в той же самий час має солідними внутрішніми достоїнствами: принципово нова ходова частина з електромеханічним рульовим керуванням, надійні дволітрові дизельні двигуни зі зниженим споживанням палива, оптимізовані для комерційного використання, продумані рішення для навантаження, практичні варіанти бази для виробників кузовів, ергономічне робоче місце водія, а також різноманіття систем-асистентів.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.