Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Повернення легенди: e-Beetle!
09.09.2019
Світ Фольксваген

Повернення легенди: e-Beetle!

Ексклюзивна презентація Volkswagen для автосалону у Франкфурті -e-Beetle - електричний варіант класичного Жука у кузові кабріолет.Volkswagen e-Beetle розроблений підрозділом Volkswagen Group Components за участю німецької фірми Murschel Electric Cars. Силова установка моделі виконана за прикладом компактного електрокара Volkswagen e-up.

tgjgtyjygujmhuj

Кабріолет e-Beetle оснащений тяговою батареєю ємністю 36,8 кВтг, а його електромотор видає 82 к.с. і 210 Нм. До 80 км / год електромобіль розганяється за 8 секунд, а до 50 км / год - за 4 секунди.
Далекобійність Volkswagen e-Beetle становить скромні 200 км, при цьому запас ходу на 150 км поповнюється всього за одну годину.
Розробники проекту вже натякають, що за таким же прикладом можна електрифікувати й інші класичні моделі, наприклад, Porsche 356 або Volkswagen T1.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.