Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Перші в Україні фургони рефрижератори Volkswagen Crafter
26.04.2019
Новини автосалону

Перші в Україні фургони рефрижератори Volkswagen Crafter

15 квітня, в «Volkswagen Центр Кривий Ріг» відбулася урочиста передача п'яти фургонів рефрижераторів Volkswagen Crafter представникам ТОВ «Файно груп».

123

Фахівці ТОВ «Volkswagen Центр Кривий Ріг» виконали величезну роботу для обладнання автомобілів відповідно до вимог ТОВ «Файно груп», адже це повинні бути не просто надійні автомобілі, а автомобілі, які незалежно від погодних та дорожніх умов доставлять якісні продукти своїм клієнтам.

Для реалізації даного проекту на територію країни було ввезено перші в Україні шасі Volkswagen Crafter Express KR, які в подальшому були дообладнані армованим скловолокном пластиковим фургоном, з додатковим німецьким ровінгованнім посиленням і холодильно-опалювальної установкою з температурним режимом + 5 / -5 ° С.

Додаткове обладнання в поєднанні з новим економічним дизельним двигуном, спеціально адаптованим під високі вимоги до комерційних автомобілів, роблять дані автомобілі унікальними в Україні.

«Команда Volkswagen Центр Кривий Ріг пишається стати першим дилером в Україні, який здійснив поставку фургонів рефрижераторів на базі Volkswagen Crafter. Ми впевнені, що нові автомобілі стануть для ТОВ «Файно груп» новою віхою модернізації та розвитку компанії і це тільки мала частина великого спільного проекту, - розповіла керівник відділу продажів «Volkswagen Центр Кривий Ріг» Інна Мороз.

Шасі на базі Volkswagen Crafter Express KR універсальні так як мають широкі можливості переобладнання під різні сфери бізнесу зі збереженням 4 - х років гарантії (або 250 000 км пробігу, в залежності від тог, що настає раніше). На їх основі можна виготовити рефрижераторний фургон або бортовий автомобіль, а також суцільнометалевий фургон.

Volkswagen Crafter був спеціально адаптований до потреб комерційних клієнтів і пропонує все, що очікують від сучасного економічного автомобіля: ідеальні передумови для оптимальної конфігурації багажного відділення, потужні і витривалі двигуни, а також передові системи підтримки водія. В результаті чого Volkswagen Crafter був визнаний переможцем міжнародного конкурсу «Фургон року 2017».

«Перше враження - це чудовий, абсолютно новий автомобіль. Таких автомобілів комерційного плану у нас на ринку ми ще не зустрічали, хоча експлуатуємо досить велику кількість транспорту. Машина цікава, сподіваємося, що добре покаже себе в експлуатації, адже наші автомобілі експлуатуються по всій території України. Хочеться відзначити, що ми придбали машини у дилера компанії Volkswagen в Кривому Розі, і сподіваємося на подальшу тісну співпрацю », - зазначив директор з логістики ТОВ" Файно груп "Андрій Сидельников.

Volkswagen Crafter - автомобіль, в якому оптимально поєднуються всі кращі якості справжнього вантажного автомобіля (потужні двигуни, великий обсяг і широкий вибір кузовних модифікацій) з сучасним дизайном та інноваційними технологіями, що дозволить отримати максимальну віддачу від використання автомобілів для перевезення продовольчих і промислових товарів.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.