Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Новий Golf - Тут вирує життя
22.04.2021
Новини автосалону

Новий Golf - Тут вирує життя

Спеціальна пропозиція - Прем'єрне видання Golf. Встигніть замовити свій до 30.06.2021 р. за спеціальною ціною із вигодою 42 015 грн.*

аольрнлоьргль

Ікона мобільності постає у новому поколінні
 
Новий Golf вже майже тут. І визначає нові стандарти на дорозі, зберігаючи при цьому характерне "Golf-почуття".

Новий Golf має чимало особливостей, із якими пропонуємо Вам познайомитись ближче.

Комфортний digital-світ

Innovision Cockpit Підлаштує все під Вас.

 Ваш Golf впізнає Вас та налаштує відповідно до профіля водія: від налаштувань положення сидінь до уподобань щодо кліматичних умов в автомобілі*. Ви можете просто і швидко налаштувати автомобіль під себе завдяки Innovision Cockpit: цифровій панелі приладів (10-дюймовий дисплей) у поєднанні із навігаційною системою Discover Pro (10-дюймовий дисплей). На дисплеї Digital Cockpit Ви можете налаштувати відображення корисної для Вас інформації на додачу до звичних шкал тахометра та спідометра. Наприклад, весь простір може бути віддано під відображення навігаційної мапи. Великий екран Discover Media або Discover Pro використовується для відображення багатьох функцій та анімацій з Вашого смартфона, а також дозволяє налаштувати власний робочий стіл навіть із улюбленими фоновими зображеннями.

Digital Cockpit

Сучасне майбутнє

 Digital cockpit - це інструмент, який дозволяє відображати потрібну Вам інформацію безпосередньо перед очима на дисплеї із високою роздільною здатністю діагоналлю 25.4 см (10 дюймів). За Вашим бажанням класичні шкали тахометра та спідометра, звісно, можуть і залишитись... Але можуть бути замінені в режимі реального часу на візуалізацію роботи асистентів або ж будуть скомбіновані задля відображення навігаційної мапи та медіа даних - і все це у привабливій графіці та плавних анімаціях.

Head-up дисплей

Ваш погляд залишатиметься на дорозі

 Отримання найважливішої інформації з першого погляду та одночасний огляд шляху - велика перевага додаткового дисплея у Вашому Golf. Лобове скло стає проекційною поверхнею для відображення швидкості або навігаційних підказок. Проекцію легко читати навіть якщо назустріч рухаються джерела світла. А якщо дисплей наразі не потрібен, то Ви можете будь-коли його вимкнути.

Екстер'єр

Візуально динамічний. Завжди помітний Golf.

 Новий Golf - це динамічний дизайн із низько розміщеною передньою частиною із широким "почерком" матричної LED-оптики IQ.LIGHT та новим логотипом Volkswagen спереду. Кожен елемент незмінно гармонійно та узгоджено між собою - саме так, як ми звикли в Golf. Нова задня частина піддається домінації широкого "почерку" ліхтарів, поміж яких розміщено новий логотип та прямолінійний напис Golf. Патрубки випускної системи стримано зникають поза елегантним дифузором.

Оптика

LED у новому світлі

 Новий Golf вже серійно оснащено LED-фарами головного світла. Візуально саме вони формують глибоку передню секцію та унікальний образ легендарної моделі.

В якості опції, Ви можете обрати унікальну для цього класу матричну оптику IQ.LIGHT, яка динамічно втручається у керування дальнім світлом завдяки системі Dynamic Light Assist та адаптує світловий пучок відповідно до дорожньої ситуації та зустрічного трафіку.

Інтер'єр

Цифровий інтер'єр

 Особливо вражає: повністю цифрове місце водія із величезним "пейзажем", яким Golf завдячує великому екрану цифрової панелі приладів та сенсорному екрану мультимедійної системи. Інтуїтивне керування та мінімум класичних кнопок - саме як у Вашому смартфоні. Фонове освітлення дозволяє обирати з-поміж 30 кольорів, утворюючи Вашу власну "світлосферу". Але не зважаючи на всі інновації цей автомобіль залишається вірним собі та береже класичне відчуття Golf. 

Фонове освітлення

Ваша світлосфера

 Надайте своєму Golf більше особистості. Для цього потрібно акуратно освітлити інтер'єр у 10 кольорах. Або із розширеним функціоналом, навіть  30 кольоровими варіантами. Буде холодний або теплий кольоровий клімат, в освітленому мегаполісі або вночі на темній сільській дорозі: під час кожної подорожі Ви створюєте іншу, відповідну Вашому настрою атмосферу для себе та своїх пасажирів.

 

Конфігуруй та замовляй Авто Своєї Мрії з вигодою 42 015 грн.*

* Рекомендовані роздрібні ціни та вигоду наведено станом на 20.04.2021 р. Зображення та комплектація автомобіля наведені для ілюстрації та можуть відрізнятися від наявних у офіційних дилерів Volkswagen на території України, а також можуть містити опційне обладнання, доступне за додаткову плату.

Олег
Антонюк

Продавець-консультант
Телефон: +38 068 103 07 77
Мобільний телефон: +38 097 932 02 15
Факс:

Павел
Ходжаев

Продавець-консультант
Телефон:
Мобільний телефон:
Факс:

Дмитро
Здесенко

Спеціаліст фінансового сервісу
Телефон:
Мобільний телефон:
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.