Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Multivan Т6.1
12.01.2021
Новини від Фольксваген

Multivan Т6.1

Легенда, сучасне втілення

олрпсапвчыавчпролд

Чи можна вдосконалити досконале? Спробувати завжди можна: у цьому поколінні Multivan традиційні сильні сторони моделі доповнюються новими можливостями. Незмінна безкомпромісна багатофункціональність поєднується з інноваційним помічником, який оснащено найсучаснішою мультимедійною системою Infotainment, системами допомоги водію та системами безпеки.

Надійний та просторий Multivan 6.1: універсальний автомобіль для всіх, чиє життя повʼязано з подорожами.

Варіанти комплектації:

  • T6.1 Multivan Comfortline
  • T6.1 Multivan Comfortline LR
  • T6.1 Multivan Comfort Plus
  • T6.1 Multivan Bulli

Інтер'єр 6.1

Майбутнє у фокусі: Поряд з новою, доступною в якості опції цифровою панеллю приладів Digital Cockpit діагоналлю 26 см (10,25 дюйма) салон Multivan 6.1 прикрашає модульна інформаційно-командна система Infotainment останнього покоління з сенсорним дисплеєм 23 см (9,2 дюйма) у центральній консолі, яка використовує найсучасніші розробки звичних технологій звʼязку. Крім того, збільшена висота розташування сидінь і доступна в якості опції поперекова підтримка з можливістю регулювання в 4 напрямках забезпечують винятковий комфорт, а численні відсіки для речей – домогають тримати простір під контролем.

Діджиталізація 6.1

Ваш новий вимір керування

Digital Cockpit

Панель приладів майбутнього: за бажанням у комплектації Comfortline можна замінити класичні засоби індикації на великий дисплей діагоналлю 26 см (10,25 дюйма) із великою роздільною здатністю та підсвіткою, а у комплектації Highline він входить у серійну комплектацію. Інноваційне виконання панелі приладів надає водієві доступ до різноманітної інформації, яка не обмежується лише даними про швидкість і рівень пального в баку.

Керування системою

Infotainment

Система навігації Discover Pro
Не має значення, чи бажаєте ви здійснити виклик під час руху, отримати актуальні дані про ситуацію на дорогах або просто розважитися – доступна в якості опції система навігації Discover Pro з інтуїтивно зрозумілим керуванням, наприклад з використанням жестів, дозволить вам отримати доступ до безлічі корисних функцій, які задовольнять усі ваші бажання. Так ви зможете досягти пункту призначення і чудово розважатися в дорозі.

Опції комфорту 6.1

Влаштовуйтесь зручніше у Multivan 6.1: Неймовірна базова комплектація, яка була суттєво розширена, разом з доступними в якості опції функціями комфорту сприяють значному спрощенню керування автомобілем. Ви насолоджуєтеся кожен день за кермом свого авто.

Електромеханічне рульове керування

З легкістю до цілі!

 Електромеханічне рульове керування в Multivan 6.1 активно допомагає водієві залежно від ситуації майже в усіх дорожніх умовах. До того ж нова концепція сервоприводу рульового механізму уможливлює використання в Multivan 6.1 найсучасніших систем допомоги водієві.

Сидіння

Підвищена комфортність сидінь

 Надзвичайно зручні сидіння в базовій комплектації Multivan 6.1 вже, доступна в якості опції поперекова підтримка з електроприводом регулювання в 4 напрямках.

Унікальна функція: встановлені в автомобілі сидіння можна обертати й розкладати одним рухом руки

Комплект для підключення мобільного телефону

Comfort

Завжди на звʼязку

Комплект для підключення мобільного телефону Comfort, що доступний у якості опції, полегшує спілкування та, залежно від моделі, забезпечує бездротове заряджання смартфону. Вільні руки та насолода керуванням кожного дня.

Подорожі 6.1

Технологія, використана в Multivan 6.1, дозволяє поєднати високу потужність і тягову здатність з високою економічністю. Ідеальний вибір, якщо ви багато подорожуєте і водночас бажаєте не втрачати динаміку руху.

Зконфігурувати авто

Більше інформації за телефоном:

068 103 07 77

Олег
Антонюк

Продавець-консультант
Телефон: +38 068 103 07 77
Мобільний телефон: +38 097 932 02 15
Факс:

Павел
Ходжаев

Продавець-консультант
Телефон:
Мобільний телефон:
Факс:

Дмитро
Здесенко

Спеціаліст фінансового сервісу
Телефон:
Мобільний телефон:
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.