Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Компанії Volkswagen, HP і GKN Powder Metallurgy розробили нову технологію металевого 3D-друку для серійного виробництва - HP Metal Jet.
13.09.2018
Світ Фольксваген

Компанії Volkswagen, HP і GKN Powder Metallurgy розробили нову технологію металевого 3D-друку для серійного виробництва - HP Metal Jet.

Технологія розроблена підрозділом GKN Powder Metallurgy спільно з Volkswagen та виробником принтерів HP. Як стверджують автори, найбільша перевага HP Metal Jet - в п'ятдесят разів більша продуктивність у порівнянні з іншими методами 3D-друку.Основою нового методу металевого 3D-друку став принцип, який використовується в 3D-принтерах для пластику. Шість друкуючих головок оснащені безліччю форсунок. Процес починається з викладення шару металевого порошку. Потім в точно заданих точках наноситься оригінальний рідкий компонент який випаровується при запіканні деталі. В раніше розроблених методиках порошок розплавлявся за допомогою лазера. Залишки порошку можуть бути використані повторно.

прлд

На відміну від поширених методів 3D-друку, нова технологія може використовуватися не тільки для створення прототипів або тестових образів, але й дозволить розширити варіанти індивідуалізації машин, а також прискорити і спростити процес виготовлення дрібносерійних модифікацій. Клієнти зможуть замовляти індивідуальні панелі приладів, кнопки і перемикачі особливого дизайну.

Наступного року GKN Powder Metallurgy у співпраці з Volkswagen планує створити орієнтованний на виробництво технологічний ланцюжок. На початковому етапі друкувати будуть невеликі компоненти, на яких партнери планують доопрацювати технологію, щоб в найближчі два-три роки почати масове виробництво.

«Найближчим часом цілий автомобіль на 3D-принтері ще не надрукуєш, але кількість і розмір деталей значно зростуть. Наша мета - якомога швидше інтегрувати друковані конструктивні елементи в наступне покоління транспортних засобів. У довгостроковій перспективі ми очікуємо безперервного збільшення розмірів деталей і обсягів виробництва до більш ніж 100 000 одиниць в рік », сказав керівник відділу планування та розвитку технологій Volkswagen д-р Мартін Геде (Martin Goede).

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.