Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Генеральний директор Volkswagen AG, Герберт Дієс, привітав місто Вольфсбург з його 80-річчям подарувавши приголомшливий подарунок!
02.07.2018
Світ Фольксваген

Генеральний директор Volkswagen AG, Герберт Дієс, привітав місто Вольфсбург з його 80-річчям подарувавши приголомшливий подарунок!

Volkswagen AG представила місту 12 мобільних зарядних станцій і довгострокові інвестиції в інфраструктуру електронних станцій в Вольфсбурзі, яка буде поступово розширюватися відповідно до потреб міста - на загальну суму 10 мільйонів євро. станцій

ава

Жителі міста вже можуть побачити одну з зарядних станцій: на стенді Volkswagen, організованому в рамках фестивалю, що проводиться на вулиці Porsche.


На сьогоднішній церемонії Дисс підкреслила тісний зв'язок, яку Фольксваген розділяє з містом Вольфсбургом і жителями на місці штаб-квартири Групи. «Вольфсбург і люди, які тут живуть, потребують успішному Volkswagen. Це означає одне: ми повинні стати більш продуктивними, відкритими і швидкими. У свою чергу, Volkswagen повинен мати придатний для життя, прогресивний Вольфсбург, місто, який хоче змінюватися ».
Лорд-мер Клаус Морс підкреслив один момент:


«Майбутнє Volkswagen і Wolfsburg полягає в розвитку розумних форм мобільності. Станції електронної зарядки є ще один важливий крок у роботі зі створення високопродуктивної мережі місць зарядки. Це те, що нам потрібно, щоб спонукати людей переключитися на електромобілі. E-мобільність поліпшить якість повітря в наших містах і зробить їх більш спокійними ».


Станції швидкої зарядки працюють незалежно від електричної мережі і можуть бути гнучко налаштовані для задоволення конкретних потреб. Вони використовують принцип powerbank для електронних транспортних засобів.


Робоча група щодо справляння плати за інфраструктуру, створена містом Вольфсбург і Фольксваген під егідою №WolfsburgDigital, в даний час вносить останній штрих в повну концепцію і плановий план, який покаже, коли і де буде створено інфраструктуру швидкої зарядки в місті. Конкретні і видимі кроки планується почати в 2019 році.
Місто Вольфсбург і Фольксваген працюють спільно, щоб перетворити Вольфсбург в «розумне місто» і зразок для наслідування для інших міст.

Факти про мобільні зарядні станції:
• Перша система швидкої зарядки, яка не залежить від електромережі і забезпечує зелену потужність
• Безкоштовна зарядка для жителів і відвідувачів Вольфсбурга під час пілотних операцій
• Можливість одночасної зарядки до чотирьох автомобілів і електронних велосипедів
• Ємність близько 200 кВт
• Перші станції, з'являться в кінці березня 2019 року
• Всього в Вольфсбурзі заплановано 12 зарядних станцій

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.