Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Фактори успіху для ID R Pikes Peak: комп'ютер є важливим фактором для розвитку в рекордні терміни
27.07.2018
Світ Фольксваген

Фактори успіху для ID R Pikes Peak: комп'ютер є важливим фактором для розвитку в рекордні терміни

Pikes Peak International Hill Climb унікальний у багатьох відносинах. Одна річ, яка робить найвідоміший гірський підйом в світі настільки особливим, це сильно обмежені тестові заїзди. Перед тим, як гонщик Ромен Дюма дістався до 4302-метрового саміту в новий рекордний час, він навіть не зміг завершити одну повну пробну поїздку на цьому треку з першим повнопривідним гоночним автомобілем Volkswagen.

яччч

«Ми в значній мірі покладалися на комп'ютерне моделювання, зокрема, на початковому етапі розробки піку IDS Pikes», - пояснив д-р Бенджамін Аренхольц, керівник відділу розрахунків / моделювання в Volkswagen Motorsport. Комп'ютер використовувався в багатьох областях. «Ми використовували симуляційні програми для розрахунку компонентів піку IDR Pikes, яка стикається з важким структурним зносом», - сказав Ахренхольц.
Мета автоматизованої інженерії (CAE) завжди була однаковою: компонент повинен бути якомога легшим, але легко справлятися з тиском, що виникають під час гонки. Відповідні симуляції були виконані з використанням методу скінченних елементів (FEM), в ході якого надзвичайно складна структура компонентів гоночного автомобіля була розділена на безліч невеликих компонентів з передбачуванною поведінкою - кінцевими елементами.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.