Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Cистема нічного бачення Night Vision для New Touareg
04.05.2018
Новини від Фольксваген

Cистема нічного бачення Night Vision для New Touareg

Встановлена в передній частині автомобіля інфрачервона камера допоможе водієві в темний час доби «бачити» людей і тварин на відстані до 130 метрів.

dss

Система під назвою Night Vision може вловлювати інфрачервоне випромінювання від живих об'єктів на відстані мінімум 10 метрів від автомобіля, та передбачати траєкторію руху пішоходів. У разі потрапляння або виникнення ймовірності попадання людини в так званий «коридор безпеки», система виводить візуальне попередження на цифрову приладову панель автомобіля. Об'єкти, які опинилися в зоні небезпеки, підсвічуються червоним, за її межами - жовтим.

Виявляючи об'єкти при русі автомобіля на швидкості понад 50 км/год система автоматично активує екран панелі приладів і призводить в «бойову» готовність гальмівну систему. При русі на швидкості менше 50 км / год на приладовій панелі загоряється червоний індикатор і паралельно лунає застережливий звуковий сигнал.

На додаток до Night Vision можна замовити інтерактивні світлодіодні матричні фари головного світла IQ.Light, які на швидкості понад 60 км / год будуть ненадовго підсвічувати пішоходів в потенційно небезпечних зонах. Використання системи нічного бачення в комплекті з такою головною оптикою дозволить заздалегідь виявляти потенційно небезпечні об'єкти, зменшуючи тим самим ймовірність наїздів на людей і тварин.

Чекаємо Вас за адресою бул. Вечірній, 2 Ф для замовлення нового флагмана. Подробиці за телефоном 068 103 07 77

Олег
Антонюк

Продавець-консультант
Телефон:
Мобільний телефон: +38 (097) 932 02 15
Факс:

Інна
Мороз

Спеціаліст по роботі з корпоративними клієнтами
Телефон:
Мобільний телефон: (097) 050 31 44
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.