Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Автономний седан Volkswagen I.D. Vizzion заглянув в 2030 рік
06.03.2018
Світ Фольксваген

Автономний седан Volkswagen I.D. Vizzion заглянув в 2030 рік

Компанія Volkswagen представила автономний седан I.D. Vizzion Concept, що втілює бачення бренду високотехнологічного автомобіля з 2030 року. Зовні прототип не сильно відрізняється від чотирьохдверних автомобілів, які ви могли б спостерігати на дорогах сьогодні, але інтер'єр - це справжнє вікно в майбутнє, де немає звичних засобів контролю.

ч

Замість кнопок і сенсорних екранів пасажирам доведеться контролювати всі аспекти поїздки, розваг і дозвілля в дорозі за допомогою голосових команд і жестів. Для втілення цієї ідеї салон напхали розсипом датчиків, а заодно штучним інтелектом.

Дизайн Volkswagen I.D. Vizzion Concept 2018 натхненний іншими членами родини I.D. Передня частина особливо, з фарами на всю ширину кузова, як у купе-кроссовера I.D. Crozz. Повністю скляний дах максимально згладжує аеродинаміку автомобіля, а гладкі елементи інших елементів кузова тільки підкреслюють футуристичний вигляд.

Кузов VW I.D. Vizzion Concept напханий лазерами, радіолокаційними датчиками і камерами. Крім того, комп'ютер машини відстежує дані про трафік з хмари і порівнює їх з показаннями бортових датчиків. Додатково зроблена спроба використання комунікації з іншими автомобілями по шляху проходження, як ще одного методу збору інформації про дорожню обстановку.

 

Сфокусувавшись на повністю автономному водінні, дизайнери Volkswagen зробили основний акцент на салоні I.D. Vizzion. Всередині є місце для чотирьох чоловік у великих розкішних кріслах. Під ногами рівну підлогу з килимовим покриттям. Великі вікна і скляний дах забезпечують інтер'єр дуже хорошим природним освітленням, проте пасажири всередині можуть на свій розсуд затінювати салон, коли забажають більше приватності.

Інженери Volkswagen запакували салон технологіями. Одна з найдивніших з них від компанії Microsoft. Це доповнена реальність для проектування віртуального дисплея перед пасажирами. Штучний інтелект автомобіля здатний дізнаватися власника і частих пасажирів. Наприклад, система вивчає такі речі, як бажане місце для сидіння людини і його улюблені настройки клімат-контролю.

Як і інші моделі в портфелі VW I.D., Vizzion використовує повністю електричну трансмісію. На передній осі працює мотор потужністю 101 к.с., а на задній - мотор на 201 к.с. Така електрична реалізація повного приводу харчується від батареї ємністю 111 кВт / год, чого вистачає для поїздки без підзарядки на відстань до 665 км.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.