Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Автомобілі Volkswagen e-Golf, обладнані системами автономного управління четвертого рівня, проходять випробування в реальних умовах.
05.04.2019
Новини від Фольксваген

Автомобілі Volkswagen e-Golf, обладнані системами автономного управління четвертого рівня, проходять випробування в реальних умовах.

П'ять електрокарів e-Golf, оснащених одинадцятьма лазерними сканерами, чотирнадцятьма камерами, ультразвуковими датчиками і сімома радарами, будуть пересуватися по трикілометровій ділянці в Гамбурзі. Під час кожного з кількагодинних тестів камери, датчики і сканери автомобілів передають до 5 Гб даних в хвилину. У міллісекундах система збирає та обробляє дані про пішоходів, велосипедистів, інші автомобілі, перехресття, права проїзду, зміни в парковці і смузі руху. Незважаючи на різноманітність і складність інформації, штучний інтелект повинен реєструвати всі відповідні об'єкти і реагувати на них, не викликаючи помилкових спрацьовувань.

123

Під час всіх поїздок по місту за кермом будуть знаходиться спеціально підготовлені водії-випробувачі, контролюючі функції водіння і готові при необхідності взяти керування на себе. Результати цього проекту будуть послідовно включені в подальші ініціативи в галузі досліджень і розробок. Мета полягає в тому, щоб через кілька років запропонувати клієнтам конкретні продукти для автоматизованої перевезення вантажів і пасажирів на дорогах загального користування.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.