Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. 99 поворотів і рекорд Volkswagen ID.R
03.09.2019
Новини від Фольксваген

99 поворотів і рекорд Volkswagen ID.R

7: 38.585 хвилин - саме стільки часу знадобилося французькому гонщику Ромену Дюма і електричному прототипу Volkswagen ID.R, щоб встановити офіційний рекорд на схилі гори Тяньмень. Легендарна «Дорога 99 поворотів» веде до «Небесних воріт» і передбачає 10.906-кілометрову трасу.

впамавиапи

Заради нотаріального затвердження рекорду були офіційно визначені точки старту і фінішу: старт на висоті 200 м над рівнем моря, фініш - на висоті 1300 м.

Роменом Дюма були пройдені 99 поворотів, частина з яких радіусом всього 6 метрів. При цьому, на коротких ділянках між поворотами, гонщику вдавалося розганяти прототип до       230 км/год, а далі йшли різкі гальмування на поворотах і в дуже вузьких тунелях.

Для рекордного заїзду використовувався прототип ID. R з двома електромоторами, сумарною потужністю 680 к.с. З місця до 100 км / год електрокар розганяється за 2.25 секунди і розвиває максимальну швидкість 270 км / год.

Також, до рекордних дистанцій Volkswagen ID.R належать рекорди на Пайкс-Пік - 7: 57.148, абсолютно найкращий час гонки, в Нюрбургринзі - 6: 05.336, найкращий час для електрокарів, і в Гудвуді - 39.90, найкращий час траси.

10 вересня, на автошоу у Франкфурті, очікується офіційна прем'єра Volkswagen ID.R, а початок виробництва – у  кінці 2019 року.

 

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.